Samnytt har nått 30 000 artiklar! Många läser oss men få stöttar. Hjälp tidningen växa – klicka här.
Ekeroth: ”It’s okay when we do it” – borde vara sossarnas slogan
Swisha ditt stöd till: 123 083 3350
Insamlat i SEPTEMBER: 16 procent
Plus
9 oktober 2023
kl. 12.15
0
Många oroar sig över den alltmer auktoritära riktning Världshälsorganisationens (WHO) har tagit och allt fler röster höjs för att Sverige bör lämna organisationen. De får nu ytterligare ett argument när WHO beordrar världens regeringar att ”bannlysa köttprodukter” med argumentet att det är det enda sättet ”att förhindra nästa pandemi”.
Enligt WHO kommer nästa pandemi att emanera från vår köttproduktion. Därför måste mänskligheten nu begränsa sin konsumtion av animaliska produkter.
Sättet på vilket Världshälsoorganisationen vill åstadkomma detta är att prissätta köttprodukter så att de hamnar utom räckhåll för vanligt folk. Många animaliska produkter vill man helt bannlysa.
LÄS ÄVEN: WHO:s planer på att bli global hälsoauktoritet möter motstånd
Det globalistiska påbudet kommer som en del av en bredare agenda att försvåra för lantbrukare att föda upp djur för köttproduktion. Skälet som anförs är att köttätande driver på den påstådda klimatkrisen.
WHO får numera merparten av sin finansiering från IT-profilen Bill Gates, och man adderar nu ytterligare ett skräckscenario vid sidan av jordens undergång i en klimatkatastrof för att skrämma människor till att sluta äta kött. Hypotesen är att köttätandet kommer att orsaka nästa stora pandemi.
LÄS ÄVEN: Sverige behöver lämna WHO om förändringarna av organisationens författning inte stoppas
Den torgförs nu på bred front under devisen One Health. Projektet syftar till att ge WHO:s icke-valda byråkrater global beslutandemakt där man hittills endast fungerat som rådgivande organ.
Planen är att WHO ska få centraliserad makt att fatta beslut om kosthållning, lantbruk och boskapsuppfödning, miljöförstöring, folkomflyttningar, folkhälsa och mycket annat. Dessa beslut ska kunna åsidosätta lagar och beslut som fattats i demokratisk ordning i de enskilda länderna.
I sin order till världens länder att sluta producera och konsumera kött lutar man sig mot en rapport framtagen i ett samarbete mellan flera amerikanska universitet som förutspår att nästa pandemi kommer att ha sitt ursprung i USA:s köttproduktion. I den varnas också bland annat för att husdjur kan bidra till att utlösa en pandemi.
Mer allmänt pekar man ut allt kontakt mellan människa och djur som något som behöver upphöra för att förhindra en kommande pandemi. När det gäller livsmedel innefattar varningen även alla mejeriprodukter.
LÄS ÄVEN: Stor uppslutning vid manifestation mot svenskt WHO-medlemskap
Allt sådant som räknas upp vill man ska minimeras eller helst elimineras. Djur ska endast få hållas och slaktas i särskilda steriliserade zoner och djuren ska ska ges höga doser av antibiotika, något som andra aktörer tvärtom varnat för.
För att tillse att inga överträdelser sker vill man också införa omfattande system för massövervakning. Man hävdar också att det inte gör något att bannlysa flertalet köttprodukter eftersom ”de har ett tämligen litet värde” för konsumenterna.
Varningarna från WHO misstänks vara skräddarsydda för att bana vägen för en övergång till den sorts syntetiskt laboratorieodlat kött som Bill Gates och World Economic Forum (WEF) propagerar för.
I sociala medier tackar Tedros Adhanom Ghebreyesus, generalsekreterare för WHO, Bill Gates för att ha fått sig tillsänt ett exemplar av hans bok som handlar om hur nästa pandemin ska kunna undvikas.
Thank you @BillGates for sending a copy of your new book. I fully agree that we must act on #COVID19’s lessons and innovate so that we can deliver swift, equitable health solutions to prevent the next pandemic. @gatesfoundation pic.twitter.com/E69PyBdgB9— Tedros Adhanom Ghebreyesus (@DrTedros) April 15, 2022
Thank you @BillGates for sending a copy of your new book. I fully agree that we must act on #COVID19’s lessons and innovate so that we can deliver swift, equitable health solutions to prevent the next pandemic. @gatesfoundation pic.twitter.com/E69PyBdgB9
De senaste åren har labbköttbranschen drivit en agenda om att deras produkter som odlas fram i hygieniska och sterila miljöer med låga CO2-utsläpp är svaret på miljö- och klimathoten och även hotet från pandemiska sjukdomar spridda genom köttproduktion.
Undersökningar visar dock att utsläppen, om man inkluderar hela produktionskedjan, kan vara 25 gånger högre än för kött producerat på traditionellt sätt.
Författare av texten
KOMMENTARSREGLER
Kommentarer förhandsgranskas inte av Samnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.
Den som inte följer våra kommentarsregler riskerar att bli blockerad och få sina kommentarer raderade.
3 månader
Skjutvapenvåldet kvar på hög nivå – bombdåden ökar
Haveri i vindkraftspark – rotorblad lossnade
SD-toppen i debatt: ”Inshallah”
Konstgjorda sötningsmedel kan orsaka cancer, ge hjärtinfarkt – och göra dig dement
Drev och anklagelser när politiker lyfter etisk abortdiskussion
Trump till EU: Inför 100-procentiga tullar mot Kina och Indien – vill pressa Ryssland att avsluta kriget
Orbán varnar: EU försöker dra oss in i skuldunion – precis som när USA skapades”
Tommy Robinson: Miljoner protesterar mot massinvandringen
Expressen-profil förminskade mordet på Charlie Kirk – ”Bara ett dumt skämt”
”Jag kan bli dödad i morgon här i Sverige” – Luai Ahmed om hoten, exilen och hoppet som försvann